WooGlaSte®, märket ekologiska köksredskap och tillbehör

WooGlaSte är ett förstklassigt och hållbart märke av köksredskap och tillbehör av premiumkvalitet.

Alla våra produkter är miljöansvariga eftersom de är gjorda av trä, glas och stål. Dessutom är de miljövänliga tack vare deras återvunna kartong, papper, tejp och återanvändbara naturliga material påsar.

Vi garanterar dig högkvalitativa produkter som är ansvariga för planeten. Njut av att använda våra produkter i ditt kök samtidigt som du respekterar din personliga etik.

Ekologisk

WooGlaSte-produkterna är gjorda av naturliga och icke-förorenande material som trä, glas och stål.Varje förpackning har designats utan plast för att minska dess påverkan på naturen.

Återanvändbar

Alla våra miljövänliga köksredskap och köksredskap är hållbara. Deras huvudsakliga tillverkningsmaterial erbjuder optimal motståndskraft över tid och gör att produkterna kan återanvändas genom åren.

Miljövänlig

Vårt mål är att erbjuda dig produkter som respekterar miljön. Varumärket vill vara ansvarig för användningen av plast genom att erbjuda en begränsad och kontrollerad produktion av den senare genom användning av Wooglaste-material, plast-, PVC- och polystyrenfri. För att möjliggöra ansvarsfull och ekologisk konsumtion.