WooGlaSte® het merk van ecologisch keukengerei en accessoires

WooGlaSte is een merk van premium kwaliteit en duurzame keukengerei en accessoires.

Al onze producten zijn eco-verantwoordelijk, want ze zijn gemaakt van hout, glas en staal. Bovendien zijn ze milieuvriendelijk dankzij hun verpakkingen van gerecycled karton, papier, tape en onze herbruikbare zakken van natuurlijk materiaal.

Wij garanderen u producten van hoge kwaliteit die verantwoordelijk zijn voor de planeet. Geniet van het gebruik van onze producten in uw keuken met respect voor uw persoonlijke ethiek.

Ecologische

WooGlaSte producten zijn gemaakt van natuurlijke en niet-vervuilende materialen zoals hout, glas en staal.Elk pakket is ontworpen zonder plastic om de impact op de natuur te verminderen.

Herbruikbaar

Elk van onze ecologische keukenaccessoires en keukengerei zijn duurzaam. Hun belangrijkste productiematerialen bieden een optimale weerstand in de loop van de tijd en maken het mogelijk de producten in de loop der jaren opnieuw te gebruiken.

Éco verantwoordelijk

Ons doel is om u milieuvriendelijke producten aan te bieden. Het merk wil verantwoordelijk zijn in het gebruik van kunststoffen door het aanbieden van een beperkte en gecontroleerde productie van deze laatste door het gebruik van Wooglaste materialen, zonder plastic, PVC of polystyreen. Om een verantwoorde en ecologische consumptie mogelijk te maken.